Napoli potvrdio, posle Zjelinskog i Makedonac pozitivan!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 19:47

Napoli potvrdio, posle Zjelinskog i Makedonac pozitivan!

Dvojac van konkurencije za veliki derbi.

Sutra nas očekuje bitna utakmica u Seriji A.

Juventus će ugostiti Napoli, ali Gatuzov tim će zbog COVID-19 morati u Torino bez dvojice prvotimaca.

Pjotr Zjelinski je prvi potvrđeni fudbaler, danas su Napolitanci imali nova testiranja - pozitivan je i Eljif Elmas.

Veznjak je odigrao dva meča ove sezone, postigao i jedan gol. Podsetimo Napoli je igrao prošlo kolo protiv Đenove, "grifoni" su potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 22 slučaja u svom klubu.

Jasno da će ovo postati nova normalnost u fudbalu, ne samo u Seriji A. Danas smo imali i pozitivan test Manea, videćemo kakva će situacija biti posle reprezentativne pauze.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muke italijanske - ništa od velikog derbija!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020

Nekoliko informacija koje večeras stižu iz Napulja....Alarm u Napulju, pa i u čitavoj Italiji...Razlog je koronavirus koji ponovo pravi ogromne probleme italijanskoj Seriji A, svedoci smo već odloženih utakmica, a najnovija će biti derbi Juventusa i Napolija...Kako večeras javljaju italijanski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.