Napoliju prete službenim rezultatom, Juventus izlazi na teren!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 21:47

Napoliju prete službenim rezultatom, Juventus izlazi na teren!

Juventus se zvanično oglasio, a mediji u Napulju govore da se Napoli neće pojaviti na utakmici.

Haos u Italiji.

Koronavirus je napravio problem, utakmica Đenove i Napolija je ostavila traga jer je nakon toga zaraženo čak 22 igrača Đenove, a pojavila su se i dvojica igrača Napolija, Zjelinski i Elmas.

Lokalne vlasti su zabranile klubu iz Napulja da putuju u Torino, planirano je bilo da se putuje avionom, ali je procenjeno da bi to bio veliki rizik. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Sa druge strane Juventus se poziva na UEFA standarde koji su propisani i koji jasno kažu da ukoliko tim ima 13 igrača koji su nezaraženi uključujući makar jednog golmana, utakmica treba da se odigra.

Dakle, teorija kaže - Juventus će dobiti utakmicu 3:0, pošto se Juventus večeras oglasio da će definitivno biti sutra na terenu.

Sa druge strane, lokalne vlasti su zabranile Napoliju odlazak u Torino, što znači da je klub iz Napulja vezanih ruku, ništa nije u njihovoj kontroli.

U Propozicijama takmičenja jasno piše da se protokol može prilagoditi zahtevima lokalnih vlasti, što znači da ima nade za Napoli...

Uglavnom, utakmica se sutra 99% neće igrati, ali sačekajmo jutro, dosta toga će biti jasnije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sve izvesnije, Juventus će dobiti meč bez borbe!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020

Juventusu će se možda upisati tri boda bez ikakve borbe...Izabranici Andree Pirla će sutra uveče izaći na teren, to je bilo i saopštenje kluba nakon što su se pojavile informacije da Napoli neće putovati u Torino zbog koronavirusa...Dvojica fudbalera Napolija je zaraženo, a pored toga se strahuje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.