Napadač Vojvodine izašao iz bolnice posle mesec dana

Izvor: B92, 20.Okt.2023, 12:56

Napadač Vojvodine izašao iz bolnice posle mesec dana

Napadač Vojvodine Džonatan Bolingi napustio je bolnicu posle mesec dana.

Fudbaler iz Demokratske Republike Kongo je bio na bolničkom lečenju od sredine septembra, kada se u lošem zdravstvenom stanju vratio sa reprezentativne pauze.

Po dolasku je prijavio da se loše oseća i odmah je prebačen na Urgentni centar KC Vojvodine.

Zbog teškog zdravstvenog stanja, konzilijum lekara je odlučio da Bolingi bude prebačen na Institut za plućne bolest u Sremskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kamenici, gde je primljen u jedinici intenzivne nege. "Uz pravovremenu reakciju i brigu lekara i celokupnog medicinskog osoblja na Institutu u Sremskoj Kamenici, Bolingi se uspešno oporavio i od danas je na kućnom lečenju. FK Vojvodina želi da se ovim putem još jednom zahvali svima na Institutu za plućne bolesti, a svom Džonatanu Bolingiju da se što pre vrati na teren, da zajedno slavimo nove pobede i njegove golove", stoji u saopštenju kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Napadač Vojvodine nakon mesec dana izašao iz bolnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2023

Napadač Vojvodine Džonatan Bolingi napustio je bolnicu posle mesec dana, objavio je danas novosadski klub.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.