Najtalentovaniji pionir Crne Gore odabrao Srbiju

Izvor: B92, 29.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najtalentovaniji pionir Crne Gore odabrao Srbiju

Talentovani košarkaš Budućnosti Andrija Vuković, poreklom iz Crne Gore, doneo je odluku da ubuduće brani boje reprezentacije Srbije.

To prenose crnogorski mediji, koji navode da je KSS izvojevao diplomatsku pobedu i ubedio 14-godišnjeg momka da odabere dres "orlova".

Vuković je rođen 18. januara 2005. godine u Podgorici i u junu je dobio poziv pionirske selekcije Crne Gore u sklopu priprema za "Slovenia ball", ali je selektoru Zoranu Marjoeviću saopšteno da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će se odazvati pozivu Srbije.

On igra na pozicijama četiri i pet, jedan je od najtalentovanijih igrača u svojoj generaciji Budućnosti, a sa tom ekipom je minule sezone osvojio medalju u pionirskom šampionatu CG.

On će imati pravo da nastupa za pionirski tim Crne Gore do kraja ove godine, a od naredne će nastupati za mlađe kategorije Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.