Najbolji svih vremena? Ovo je četvrtfinale, Mesi i Maradona blizu naredne runde, Kristijano ima paklen posao! Uključite se i glasajte...

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji svih vremena? Ovo je četvrtfinale, Mesi i Maradona blizu naredne runde, Kristijano ima paklen posao! Uključite se i glasajte...

Sjajna ideja španske "Marke"...

Španska "Marka" je organizovala turnir, u pitanju je glasanje za najboljeg igrača svih vremena, stigli su do četvrtfinala, i konkurenciji je bilo 16 fudbalera.

Na jednoj strani žreba, Mesi je dobio mnogo više glasova od Puškaša, 78% i plasirao se u četvrtfinale. Tamo ga čeka još jedna Realova legenda, Di Stefano za koga je u duelu protiv Euzebija glasalo čak 83% ispitanika.

U ostala dva meča osmine finala, brazilski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ronaldo je takođe dobio 83% protiv Bekenbauera, a Pele je bio najubedljiviji, 92% protiv Platinija.

Dakle dva para četvrtfinala su Mesi - Di Stefano i Pele - Ronaldo.

U drugoj polovini žreba, najmanja razlika je bila između Maradone i Ronaldinja, 60% za Argentinca, dok je Krojf očekivano dobio 92% glasova protiv Jašina.

Zidan je za 82% ispitanika bolji od Džordža Besta, a takođe Kristijano Ronaldo je osvojio 73% u duelu sa Maldinijem.

Dakle, u drugoj polovini žreba, Maradona ide na Krojfa, a Zidan na Kristijana Ronalda.

Uključite se i glasajte, mi smo se odlučili za polufinala Mesi vs Ronaldo, Argentinac već ima ogromnu razliku u glasovima, a Brazilac Ronaldo protiv zemljaka Pelea vodi sa 52-48.

Maradona je u vođstvu protiv Krojfa, 67-33, a Zidan vodi protiv Ronalda 51:49 tu je naš izbor suprotan, verujemo da je Kristijano bolji igrač od Zidana...

Imate priliku da glasate ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.