Isprobali ste ovakvo šminkanje? Ovaj video će vas nasmejati do suza!

Izvor: Svet plus, 07.Maj.2024, 10:52

Isprobali ste ovakvo šminkanje? Ovaj video će vas nasmejati do suza!

Tutorijali o šminkanju su postali mega-popularni na društvenim mrežama. Jedna devojka je odlučila da isproba tehnike koje su često neočekivane. Njene reakcije su izazvale lavinu simpatija, jer, budimo realni, ovakvo šminkanje retko kome uspeva na prvu.
U poslednjih nekoliko godina, tutorijali o šminkanju su postali veoma popularni, što je dovelo do velike popularnosti mnogih ljubitelja lepote na društvenim mrežama. Iako sve izgleda jednostavno i efektno na prvi pogled, praksa često pokazuje drugačije.
Jedna devojka je pokušala da sledi korake jedne poznate ljubiteljke šminke kako bi suzila svoj nos i istakla ga konturama, ali stvari su se neočekivano zakomplikovale... Ipak, njeni neplanirani izrazi...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.