Surduličanin uhapšen u Bujanovcu zbog droge

Izvor: OkRadio.rs, 07.Maj.2024, 10:54

Surduličanin uhapšen u Bujanovcu zbog droge

Policija je u Bujanovcu, prilikom kontrole taksi vozila kod A.R. (32) iz Zagužanja kod Surdulice, pronašla drogu kanabis. Prema saznanjima, policija je u unutrašnjem džepu jakne A.R. u providnoj najlon kesi pronašla kanabis u količini od 30, 57 grama. Naloženo je veštačenje opojne droge i test urina osumnjičenog A.R. Premaa osumnjičenom je određeno zadržavanje  do 48 časova, zbog krivičnog dela „neovlašćeno držanje opojnih droga“. Muškarac je saslušan od strane tužioca  i izrečena mu je mera zabrane napuštanja stana. S.T.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranjanac silovao bivšu partnerku

Izvor: OkRadio.rs, 07.Maj.2024

Žena iz Vranja S.I. (41) prijavila je muškarca P.Z. (47), da je 1. maja tokom ranih jutarnjih časova, “upotrebom sile nad njom izvršio obljubu” i pri tom joj naneo lake telesne povrede, potvrdilo je Više javno tužilaštvo. Prema saznanjima, njih dvoje se poznaju i ranije su bili u vezi. Po...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.