Na Vajt Hart Lejnu više niko ne priča o Hariju Kejnu - novi junak Pevaca je Hjong Min Son! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Vajt Hart Lejnu više niko ne priča o Hariju Kejnu - novi junak Pevaca je Hjong Min Son! (VIDEO)

Bila je to fenomenalna kontra Totenhema, koji se prethodno žestoko mučio da odbranom gostiju, Eriksen je ostavio loptu Sonu na stranu, a ovaj se žestoko stuštio ka golu Kristal Palasa i iskosa sa leve strane snažno gađao pod noge Mekartija - 1:0

Loša forma Harija Kejna više nije predmet priče na Vajt Hart Lejnu, novi junak navijača Pevaca je Korejac Hjong Min Son! Nakon što je sa dva pogotka bio najzaslužniji za preokret protiv Karabaga u Lige Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bivši napadač Bajer Leverkuzena bio je koban i za odbranu Kristal Palasa - 1:0 (0:0).

Maurisio Poketino je Sona za partiju na otvaranju drugog po kvalitetu takmičenja na Starom kontinentu, nagradio još jednom startnom postavom u dresu Pevaca, zašta mu je ovaj ponovo uzvratio na najbolji način i počeo polako da otplaćuje 25.000.000 evra za njegov transfer.

Bila je to fenomenalna kontra Totenhema, koji se prethodno žestoko mučio da odbranom gostiju, Eriksen je ostavio loptu Sonu na stranu, a ovaj se žestoko stuštio ka golu Kristal Palasa i iskosa sa leve strane snažno gađao pod noge Mekartija.

Kristal Palas je na ovoj utakmici pokazao da tri pobede u prvih pet kola nisu bile slučajnost za ekipu Alana Pardjua, koja je u nekoliko navrata ozbilno pretila preko Bolasija, Zahe, a kasnije i Frejzera Kembela.

Ipak, kako se utakmica bližila kraju, gosti su se otvorili, osetivši da možda mogu i do pobedničkog pogotka, ali su u 68. minutu napravili kardinalnu grešku.

Pevcima je ovo treća vezana pobeda u svim takmičenjima, druga u Premijer ligi, a već u četvrtak čeka ih londonski derbi sa Arsenalom u Ligi Evrope. Kristal Palas u istom takmičenju dočekuje Čarlton, nakon čega ide na gostovanje Votfordu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.