Minimalac Totenhema sa Palasom

Izvor: B92, 20.Sep.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalac Totenhema sa Palasom

Fudbaleri Totenhema pobedili su Kristal Palas sa 1:0 (0:0) u prvom nedeljnom meču šestog kola Premijer lige.

Totenhem se ovom pobedom popeo na deveto mesto sa isto toliko bodova bodova. Kristal Palas takođe ima 9 bodova posle drugog poraza u nizu.

Pobedu ekipi Maurisija Poćetina doneo je Son Heung-Min u 68. minutu.

Dve ekipe odigrale su dinamičan meč sa dosta prilika uglavnom sa distance, ali su se istakli čuvari mreže.

Totenhem je prvu šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na meču propustio već u 17. minutu, kada je golman Kristal Palasa odbranio udarac Lamele sa distance. Petanestak minuta kasnije ponovo se istakao Mekarti, pošto je ovoga puta sprečio pogodak Alija sa ivice kaznenog prostora. Odmah potom zapretio je Kejn kada je posle odbitka promašio ceo gol.

U 38. minutu Kristal Palas propustio je veliku priliku posle slobodnog udarca koji je izveo Sako , lopta je išla ispod prečke, a Loris je odbranio. Najbliži golu gosti su bili u samom finišu prvog poluvremena kada je Kabaj pogodio stativu.

Obe ekipe forsirale su udarce iz daleka, Lamela je još jednom bio opasan po protivnički gol udarcem iz slobodnog udarca sa icive kaznenog prostora. Još jednom se istakao golman Kristal Palasa i izbacio loptu u korner, posle kog nije bilo opasnosti po njegov gol.

Novi udarac Sakoa odbranio je Loris, a zatim je usledila kaszna i pogodak Totenhema u 68. minutu. Heung-Min Son postiže gol posle solo-akcije unutar kaznenog prostora. Totenhem je mogao i da duplira prednost deset minuta kasnije, ali je lopta posle udarca Alija otišla tik pored desne stative. Ipak, rezultat je do kraja ostao nepromenjen.

Premijer liga, šesto kolo:

subota:


Čelsi – Arsenal 2:0 (0:0)

Zuma 53, Azar 91

Aston Vila – Vest Bromič Albion 0:1 (0:1)

Berahino 39

Bornmut – Sanderlend 2:0 (2:0)

Vilson 4, Riči 9

Njukasl – Votford 1:2 (0:2)

Janmat 62 - Igalo 10, 28

Stouk – Lester 2:2 (2:0)

Krkić 13, Valters 20 - Marez 51. penal, Vardi 69

Svonsi – Everton 0:0

Mančester Siti – Vest Hem 1:2

nedelja:

Totenhem – Kristal Palas 1:0

Son Heung-Min 68

17.00 Liverpul – Norič

17.00 Sautempton – Mančester Junajted

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korejski “pevac” za pobedu Totenhema!

Izvor: Mondo, 20.Sep.2015

U prvom nedeljnom meču 6. kola Premijer lige Totenhem upisao pobedu protiv Kristal Palasa, iako su gosti pogodili dve stative...Kristal Palas i Totenhem menjaju uloge...Totenhem je u prethodnom kolu protiv Sanderlenda zabeležio prvu pobedu u Premijer ligi, a odmah zatim i drugu. Kristal Palas je nakon...

Nastavak na Mondo...

Pobede Totenhema i Junajteda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2015

Fudbaleri Totenhema pobedili su Kristal Palas sa 1:0 (0:0) u prvom nedeljnom mecu šestog kola Premijer lige...Minimalan trijumf Totenhemu u londonskom derbiju doneo je Son Heung-Min u 68. minutu...Tokom većeg dela utakmice Kristal Palas je bio bolji rival, dok se Totenhem mučio u napadu sve dok u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.