Korejski “pevac” za pobedu Totenhema!

Izvor: Mondo, 20.Sep.2015, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korejski “pevac” za pobedu Totenhema!

U prvom nedeljnom meču 6. kola Premijer lige Totenhem upisao pobedu protiv Kristal Palasa, iako su gosti pogodili dve stative.

Kristal Palas i Totenhem menjaju uloge.

Totenhem je u prethodnom kolu protiv Sanderlenda zabeležio prvu pobedu u Premijer ligi, a odmah zatim i drugu. Kristal Palas je nakon tesnog poraza od Sitija i drugu utakmicu zaredom izgubio u finišu utakmice, pa je tim Alana Pardjua pokvario dobre rezultate sa početka sezone.

Totenhem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je do pobede od 1:0 na svom "Vajt Hart Lejnu" došao preko korejskog ofanzivca Sona u 68. minutu, a Palas će imati za čim da žali u ovoj utakmici.

Tokom većeg dela utakmice Kristal Palas je napadao, ali bez konkretnih šansi,  dok su napadi Totenhema išli sporo bez ikakve ideje, sve dok u igru nije ušao Kristijan Eriksen.

Upravo je on dobio loptu u kontri, "produžio" je za Son Heung-Mina, a ovaj krenuo u solo prodor koji je završio golom kroz noge golmanu Mekartiju, koji je morao bolje da interveniše.

Pre tog gola Totenhema Joan Kabaj, u prvom poluvremenu, a onda i Bakari Sako u drugom, mogli su da dovedu Palas u vođstvo, ali su lopte koje su oni uputili ostale samo na stativama. Ovo je treća uzastopna utakmica na kojoj Totenhem nije primio gol, pa ako poprave i ofanzivu, mogu da se vrate u borbu za Ligu Evropa.

nedelja:

Totenhem – Kristal Palas 1:0 (0:0)

/Son 68/

17.00 Liverpul – Norič

17.00 Sautempton – Mančester junajted

Subota:

Mančester siti – Vest Hem 1:2 (1:2)

/De Brujne 45+2 - Mozes 6, Sako 31/

Aston Vila – VBA 0:1 (0:1)

/Berahino 40/

Bornmut – Sanderlend 2:0 (2:0)

/Vilson 4, Riči 9/

Njukasl – Votford 1:2 (0:2)

/Janmat 62 - Igalo 10, 28/

Stouk – Lester 2:2 (2:0)

/Krkić 13, Volters 20 – Marez 51, Vardi 69/

Svonsi – Everton 0:0

Čelsi – Arsenal 2:0 (0:0)

/Zuma 53, Azar 91/

TABELA: Mančester siti 15, Vest Hem 12, Lester 12, Mančester junajted (-1) 10, Arsenal 10, Everton 9, Kristal Palas  9, Totenhem 9, Svonsi 9, Votford 9, VBA 8, Norič (-1) 7, Bornmut 7, Čelsi 7, Liverpul (-1) 7, Sautempton (-1) 6,  Aston Vila, 4, Stouk 3, Njukasl 2, Sanderlend 2.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Sparsi vezali drugi trijumf (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2015

U šestom kolu Premijer lige Totenhem je na svom terenu savladao Kristal Palas 1:0 (0:0).. . Na Vajt Hart Lejnu smo videli jedan siromašan meč. Sparsi su bili bolji za taj jedan gol, te možemo reći i da su zasluženo pobedili. Domaćin je prvi pripretio u 17. minutu kada je Lamela šutirao iz daljine,...

Nastavak na HotSport.rs...

Totenhem upisao drugu pobedu u sezoni

Izvor: Akter, 20.Sep.2015

Fudbalari Totenhema stigli su danas do druge pobede u Premijer ligi, pošto su na svom terenu savladali Kristal Palas sa 1:0 u utakmici šestog kola..Jedini gol na meču, vredan tri boda, postigao je Son Hung Min u 68. minutu...Posle šest odigranih kola Totenhem je deveti na tabeli sa devet bodova,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.