NOVI VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU: Nije samo Teodosić, još jedan važan igrač ne igra protiv Žalgirisa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 20:21

NOVI VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU: Nije samo Teodosić, još jedan važan igrač ne igra protiv Žalgirisa (FOTO)

Maler za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova dočekuju Žalgiris u 26. kolu Evrolige, a loše vesti su stigle za crveno-bele neposredno pre početka susreta.

Kako saznaje B92.net utakmicu će propustiti kapiten ekipe Branko Lazić. Od ranije je povređen Nikola Topić, a neće biti ni Miloša Teodosića čija povreda je dijagnostikovana takođe na dan utakmice.

Ovo će predstavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliki hendikep za trenera Joanisa Sferopulosa u meču koji je veoma važan za Zvezdu.

Crveno-beli su na deobi 15. mesta upravo sa Žalgirisom i ekipa koja bi bila poražena u međusobnom susretu znatno bi smanjila šanse za plasman u plej-in.

Čitav tok meča Crvena zvezda - Žalgiris možete pratiti OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda protiv Žalgirisa bez dvojice važnih igrača, Sferopulos odlučio da ih odmori za Kup Radivoja Koraća

Izvor: Danas, 09.Feb.2024

Košarkaši Crvene zvezde u 26. kolu Evrolige u "Štark areni" igraju protiv Žalgirisa, a u timu Janisa Sferopulosa nema Miloša Teodosića i Branka Lazića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.