NOVI UDARAC ZA TUMBAKOVIĆA: Još jedan reprezentativac ne igra Ligu nacija! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 21:10

NOVI UDARAC ZA TUMBAKOVIĆA: Još jedan reprezentativac ne igra Ligu nacija! (FOTO)

Orlova je sve manje.

Nakon Luke Jovića, Sergeja Milinković-Savića, a zatim i povlačenjem Nemanje Matića iz reprezentacije, nacionalni tim doživeo je još jedan udarac. Naime, Verder iz Bremena je danas saopštio da neće pustiti Miloša Veljkovića da se priključi selekciji Ljubiše Tumbakovića pred naredne mečeve u Ligi nacija.

Klub sa Vezerstadiona je na svom zvaničnom sajtu saopštio da je isti slučaj i sa Milotom Rašicom (reprezentacija lažne države >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo) i Tahitom Čongom (mlada reprezentacija Holandije) koji će takođe ostati u Nemačkoj.

"Zeleni" navode da bi fudbaleri morali u petodnevni karantin po povratku u klub čak i u slučaju da su im nalazi na koronavirus negativni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.