NOVE INFORMACIJE: Poznato stanje POVREĐENE DECE u masovnoj tuči navijača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 09:33

NOVE INFORMACIJE: Poznato stanje POVREĐENE DECE u masovnoj tuči navijača!

Strašne scene sa Novog Beograda...

Troje dece sinoć je pregledano u UDK "Tiršova" i nakon dijagnostike pušteni su kući, saznaje "Blic". Kako nam je potvrđeno u UDK, dvoje dece zadobilo je lakše povrede, a treće ima prelom ekstremiteta.

Podsetimo, u masovnoj tuči na Novom Beogradu sinoć je teže povrede zadobilo nekoliko osoba, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Oko 23.25 časova u Gandijevoj 74 na Novom Beogradu, došlo je do masovne tuče, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj je učestvovalo više desetina osoba, a intervenisale su tri ekipe Hitne pomoći.

Dva muškarca starosti oko 30 godina sa teškim povredama prevezena su na Vojnomedicinsku akademiju (VMA), a teže su povređena i deca stara 12 i 16 godina, koja su prevezena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.