Opšta makljaža navijača na Novom Beogradu, povređena deca

Izvor: B92, 23.Mar.2023, 08:12

Opšta makljaža navijača na Novom Beogradu, povređena deca

U masovnoj tuči na Novom Beogradu sinoć je teže povrede zadobilo nekoliko osoba, među kojima su i deca.

Troje dece sinoć je pregledano u UDK "Tiršova" i nakon dijagnostike pušteni su kući, prenosi Blic. Kako je potvrđeno u UDK, dvoje dece zadobilo je lakše povrede, a treće ima prelom ekstremiteta.

Podsetimo, sinoć oko 23.25 časova u Gandijevoj 74 na Novom Beogradu, došlo je do masovne tuče, u kojoj je učestvovalo više desetina osoba, a intervenisale su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri ekipe Hitne pomoći.

Kako RTS nezvanično saznaje, sukobile su se dve navijačke grupe, a uzrok tuče je crtanje grafita.

Dva muškarca starosti oko 30 godina sa teškim povredama prevezena su na Vojnomedicinsku akademiju (VMA), a teže su povređena i deca stara 12 i 16 godina, koja su prevezena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj.

Pola sata posle ponoći, na Miljakovcu, u ulici Bogdana Žerajića 20, u saobraćajnom udesu lakše je povređena 22. godišnja devojka, koja je prevežena na VMA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poznato stanje POVREĐENE DECE u MASOVNOJ TUČI navijača na Novom Beogradu!

Izvor: Blic, 23.Mar.2023

Troje dece sinoć je pregledano u UDK "Tiršova" i nakon dijagnostike pušteni su kući, saznaje "Blic". Kako nam je potvrđeno u UDK, dvoje dece zadobilo je lakše povrede, a treće ima prelom ekstremiteta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.