NOVAKOVI MRZITELJI PROČITAJTE OVO: Azarenka jasno opisala zašto je Đoković najbolji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 11:15

NOVAKOVI MRZITELJI PROČITAJTE OVO: Azarenka jasno opisala zašto je Đoković najbolji

Morala je da napiše ovo, jer je sve više onih koji potcenjuju Srbina.

Novak Đoković iznova potvrđuje da je najbolji teniser koji je ikada igrao, ali još ima onih koji žele da ospore njegove uspehe. Zato mnogi moraju da pojašnjavaju zašto je Srbin neverovatan i zbog čega se njegovi uspesi moraju tretirati drugačije.

Beloruska teniserka i dvostruka pobednica na Grend slem turnirima Viktorija Azarenka je čestitala Đokoviću posle trijumfa na Završnom mastersu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznela zanimljivu opservaciju o Novakovim uspesima.

Novak’s ability after a loss to elevate his level of play and determination to win no matter what is the most underrated thing in my opinion I have seen in tennis!

Congratulations on another record breaking performance @DjokerNole

— victoria azarenka (@vika7) November 19, 2023

- Novakova sposobnost da podigne svoj nivo igre i posvećenosti nakon poraza kako bi pobedio je po mom mišljenju najpotcenjenija stvar koju sam videla u tenisu. Čestitam na novom performansu kojim si oborio rekord Novače - napisala je Azarenka.

Ovo verovatno znaju i Đokovićevi "mrzitelji", ali jednostavno traže način da ga ospore, ali to već postaje jadno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.