NOLE SINOĆ BIO U KAFANI: I tamo je pokazao svima da je LJUDINA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 10:42

NOLE SINOĆ BIO U KAFANI: I tamo je pokazao svima da je LJUDINA (FOTO)

Svima je izašao u susret.

Novak Đoković je stigao u Beograd. Konačno je uspeo da se vrati u rodni grad posle skoro dva meseca koja je proveo u Marbelji tokom pandemije korona virusa. Odmah je pohitao na trening o čemu više možete da pročitate OVDE, ali je u večernjim časovima rešio malo da se opusti i posetio jedan restortan.

Priču iz jedne kafane u Beogradu u kojoj je bio Đoković otkrio je poznati novinar  RTS-a Aca Stojanović.

Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Djiković sinoć u jednoj kafani u Beogradu, prišla mu je moja sestričina i pitala ga je da se slika sa njenim društvom jer su svi sa Banjice gde je i on odrastao. Došao je do stola gde su sedeli. Dugo se slikao i svima izašao u susret. pic.twitter.com/wGymHtYiTy

— Aca Stojanović (@AcaStop) May 24, 2020

- Novak Đoković sinoć u jednoj kafani u Beogradu, prišla mu je moja sestričina i pitala ga je da se slika sa njenim društvom jer su svi sa Banjice gde je i on odrastao. Došao je do stola gde su sedeli. Dugo se slikao i svima izašao u susret - objasnio je Stojanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.