Izvor: HotSport.rs, 14.Feb.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ NE ŽELI DA ĆUTI: Nisam srećan, kontaktirali smo nekoliko napadača, ali…

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je da je njegov klub mnogo izgubio odlaskom Danka Lazovića i Petra Škuletića i da je to pogrešno urađeno.

Škuletić je u četvrtak napustio ‘crno-bele’ i prešao u moskovsku Lokomotivu, dok je Lazović nekoliko dana ranije pojačao redove Pekinga.
– Za nas je veliki hendikep odlazak njih dvojice, tu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nema dileme. Da sam srećan, nisam, to sam rekao više puta. Pogotovo je pogrešan tajming odlazaka, trebalo je sve to da se uradi u boljem vremenskom periodu jer u sportu nije kao u biznisu, vreme je faktor – rekao je Nikolić na pripremama Partizana u Beleku, a prenosi Beta.
Posle prodaje Lazovića i Škuletića, vodeći tim Jelen Superlige Srbije ostao je na samo dvojici napadača – Nemanji Kojiću i Ivanu Šaponjiću.
– Dobro je na neki način što smo na kraju rešili dileme koje su dugo postojale, nažalostne onako kako sam ja to želeo. Ostali smo bez dvojice veoma bitnih igrača, ali je makar ta dilema razrešena – rekao je trener Partizana.
Nikolić je istakao da je klub imao sedam ili osam opcija, ali da bi bilo neozbiljno kupiti igrača na osnovu kratkog gledanja snimka i da to nije način selekcije koju on podržava.
– Pokušali smo za dan i po da nađemo adekvatne zamene, ali je to jako teško. Sedam ili osam igrača, nisu nam dostupni iz različitih razloga. Mogao bih da pobrojim njihova imena, ali to ne bi imalo smisla, to bi bila samo reklama za njih – naglasio je Nikolić.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Nikolić: Vučeliću, objasni kako se to titula stavlja na kocku

Izvor: Kurir, 15.Feb.2015, 07:02

Trener Partizana nezadovoljan kako se vodi politika transfera u klubu i izjavom potpredsednika crno-belih..Tajming prodaje Danka Lazovića i Petra Škuletića i izjava potpredsednika kluba Milorada Vučelića da se titula svesno stavlja na kocku veoma su razljutili trenera fudbalera Partizana Marka Nikolića...Šef...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.