NIKO KAO ON: Filipoviću uručeno priznanje za najboljeg vaterpolistu Evrope u 2016

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO KAO ON: Filipoviću uručeno priznanje za najboljeg vaterpolistu Evrope u 2016

Kapiten Delfina se prošle godine okititio sa tri zlata.

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović primio je nagradu LEN za najboljeg igrača Evrope u 2016. godini. Filipoviću je trofej uručio predsednik LEN Paolo Bareli tokom ceremonije na Fajnal siksu Lige šampiona u Budimpešti na kojem učestvuje sa italijanskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pro Rekom.

Višestruki SVETSKI prvak završio u BOLNICI (FOTO)

KADA JE POBEDA LEKCIJA: Evo šta je izjavio selektor Grbić posle trijumfa nad Danskom (FOTO)

Reprezentativac Srbije sa pravom je dobio ovu nagradu pošto je prošle godine sa selekcijom Srbije uzeo triplu krunu, osvojivši zlato na Evropskom prvenstvu, Svetskoj ligi i Olimpijskim igrama, gde je proglašen za najboljeg igrača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Filipović dobio nagradu LEN za najboljeg vaterpolistu Evrope

Izvor: Press, 26.Maj.2017

Srpski reprezentativac je prošle godine sa "delfinima" osvojio zlato na Evropskom prvenstvu, Svetskoj ligi i Olimpijskim igrama, gde je proglašen za najboljeg igrača. . foto: novosti.rs. Kapiten vaterpolo reprezentacije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.