Filipoviću uručena nagrada, 10 Srba u polufinalu Lige šampiona

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2017, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipoviću uručena nagrada, 10 Srba u polufinalu Lige šampiona

Predsednik Evropske plivačke federacije (LEN) Paolo Bareli uručio je trofej ove organizacije kapitenu srpske reprezentacije i igraču Pro Reka Filipu Filipoviću kao najboljem igraču Evrope u 2016. godini. Kratka ceremonija održana je između dve četvrtfinalne utakmice na "Fajnal-siksu" u Budimpešti.

Filipović je u 2016. godini osvojio zlato na Evropskom prvenstvu, Svetskoj ligi i Olimpijskim igrama gde je proglašen za najboljeg igrača, a na klupskom planu trofeje šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Italije i kup te zemlje.

U četvrtfinalnim mečevima Lige šampiona Eger je savladao Brešu sa 6:4 pa će u polufinalu igrati protiv Solnoka, dok je Jug bio bolji od Olimpijakosa rezultatom 11:8 i sledi mu duel sa Pro Rekom.

U prvom duelu nastupiće čak šest srpskih igrača - Mitrović, Ćuk i vapenski za Eger, a Prlainović, Gocić i Aleksić za Solnok.Jedini tim u kom nema srpskih igrača je dubrovački Jug, ali ih je zato pun Pro Reko - Filipovič, Mandić i Pijetlović su u timu Vladimira Vujasinovića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Opet Srbin! Filipović najbolji igrač Evrope

Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2017

A ko bi drugi bio....Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović primio je nagradu LEN za najboljeg igrača Evrope u 2016. godini...Filipoviću je trofej uručio predsednik LEN Paolo Bareli tokom ceremonije na Fajnal siksu Lige šampiona u Budimpešti na kojem učestvuje sa italijanskim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.