NIJE SAMO DONČIĆ: Real OSTAO bez VELIKE zvezde! Preskače i Zvezdu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO DONČIĆ: Real OSTAO bez VELIKE zvezde! Preskače i Zvezdu! (FOTO)

Serija povreda u kraljevskom klubu.

Košarkaši Reala doživeli su drugi poraz u poslednja četiri meča. Posle pobeda nad Panatinaikosom i Milanom, Madriđani su izgubili na parketu španskog prvaka Valensije 96:88.

ČOVIĆ ODGOVORIO MILIČEVIĆU: Optuženi smo od čoveka sa đubrišta! Dobio je NALOG da izmišlja gluposti!

DAO JE GOL PARTIZANU: A sada ga Zvezda želi u svojim redovima! (VIDEO)

ALIMPIJEVIĆ: Naš prioritet je plej-of ABA lige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U timu Kraljevića nije bilo duže povređenog Luke Dončića, a posle duela sa aktuelnim šampionom ACB lige, Real je ostao i bez Gustava Ajona! Snažni Meksikanac povredio je zglob u poslednjem okršaju, pa će propustiti predstojeće utakmice protiv Žalgirisa i Bamberga u Madridu, odnosno, gostovanje Crvenoj zvezdi u pretposlednjem kolu regularnog dela.

Real ove sezone kuburi sa centrima, obzirom da je Ajon već bio van stroja zbog povrede, dok se reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić oporavlja od operacije ligamenata levog kolena. Crveno-beli će 30. marta igrati protiv slavnog kluba, a kako su poraženi u Atini od Panatinaikosa možete da pročitate OVDE.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.