Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MOGLO BEZ ‘ŽRTVE’: Navijači povredili trenera Partizana, Džikić kaže da je on bio meta (VIDEO)

Navijači su ponovo ‘isterali svoje’ i u ovom košarkaškom derbiju.

Crvena zvezda je sinoć savladala Partizan u prvom okršaju u okviru košarkaške Superlige Srbije, ali je kao i u Kupu Srbije u Nišu i u beogradskom dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ bilo povređenih usled topovskih udara.
Tada je povređen Miodrag Radović, član Skupštine Košarkaškog saveza Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a sada je to bio kondicioni trener Partizana Filip Mihajović, koji je zadobio opekotine na nozi usled topovskog udara bačenog na klupu Partizana.
Aleksandar Džikić se prvo iznenadio na pitanje o povredi Mihajlovića, a zatim rekao:
– Verovatno su gađali mene, jer sam ja velika meta.
Filip Mihajlović je u stručnom štabu crno-belih od avgusta, kada je na mestu kondicionog trenera nasledio svog brata Mladena Mihajlovića.

(Izvor: youtube / AM Video7S)
The post NIJE MOGLO BEZ ‘ŽRTVE’: Navijači povredili trenera Partizana, Džikić kaže da je on bio meta (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

RUSI OČIMA NE VERUJU: Ova slika sa derbija OSTAVILA ih je bez teksta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2017

Detalj sa tribina promakao je mnogima, ali ne i njima...Juče je u odigran košarkaški večiti derbi u okviru Superlige Srbije, a Crvena zvezda je savladala Partizan sa 85:74 i tako ostvarila maksimalan učinak od dve pobede u prva dva kola...KAD ZAGUSTI POZOVI SRBINA: Ruski klub želi samo NJEGA ponovo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.