NIJE MOGLA DA IZGUBI Švajnštajger bodrio Anu na Rolan Garosu (FOTO)

Izvor: Blic, 28.Maj.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MOGLA DA IZGUBI Švajnštajger bodrio Anu na Rolan Garosu (FOTO)

Ana Ivanović se namučila na putu do trećeg kola Rolan Garosa, ali uz podršku dečka Bastijana Švajnštajgera, jednostavno, nije mogla da izgubi.

Iako je Japanka Misaki Doi, 103. na svetu, pružila žestok otpor, naša teniserku je uz navijanje svog dragog uspela da napravi preokret posle izgubljenog prvog seta.

Bastian @BSchweinsteiger supported his love @AnaIvanovic today #schweinsteiger #Ivanovic pic.twitter.com/I25t8C97F1

Fudbaler Bajerna je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz lože zajedno sa Aninim timom bodrio svoju lepšu polovinu prilikom svakog poena i na kraju su uz osmehe mogli zajedno da se raduju. Koliko uživaju u ljubavi svedoči i to da je Švajnštajger odmah po završetku sezone stigao u Pariz kako bi pružio podršku svojoj izabranici.

Ivanovićevu u narednoj rundi čeka Hrvatica Dona Vekić, koja je bila bolja od Bojane Jovanovski.

Bastian #Schweinsteiger supporting #AnaIvanovic today ( via Instagram @beautiful_germanwags ) pic.twitter.com/lZWfbYoqZf
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.