RG: Hrvatica izbacila Bojanu!

Izvor: Mondo, 27.Maj.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Hrvatica izbacila Bojanu!

Bojana Jovanovski odlično je počela, ali brzo završila učešće na Rolan Garosu ove sezone.

Na startu veliki preokret.

U nastavku glatka eliminacija.

Hrvatica Dona Vekić, 165. teniserka sveta, pobedila je danas našu Bojanu Jovanovski u meču 2. kola Rolan Garosa u dva seta - 6:4, 6:4 posle sat i 37 minuta igre.

"Bojo" je, posle pobede nad Lesjom Tsurenko u prvom kolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imala priliku da protiv 18-godišnje rivalke stigne do trećeg kola i sačeka (7) Anu Ivanović, koja će kasnije u sredu igrati sa Misaki Doi iz Japana, ali je podbacila i doživela i drugi poraz od Vekićeve.

Inače, Dona Vekić je dana ranije bila deo skandala na Rolan Garosu, zbog kojeg je Sten Vavrinka digao glas i kritikovao organizatore, ali je to nije dekoncentrisalo u meču sa pet godina starijom i 105 pozicija bolje plasiranom rivalkom iz Beograda.

Bojani je ovo bio peti nastup na Otvorenom prvenstvu Francuske, na kojem je 2012. godine igrala u trećem kolu, ali 2011, 2013. i 2014. bila eliminisana na startu. Najbolji nastup 60. teniserke sveta na gren slem turnirima i dalje je 4. kolo Australijan Opena iz 2013. godine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ROLAN GAROS: Dona Vekić izbacila Bojanu Jovanovski!

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2015

Srpska teniserka Bojana Jovanovski zaustavljena je u drugom kolu Rolan Garosa. Bolja od nje na Otvorenom prvenstvu Francuske bila je Hrvatica Dona Vekić.. . Hrvatici je bilo potrebno oko 80 minuta igre ne bi li slavila nad Srpkinjom sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:3. Bojana nije imala nijednu šansu za...

Nastavak na HotSport.rs...

Jovanovski zaustavljena u drugom kolu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2015

Srpska teniserka Bojana Jovanovski završila je danas takmičenje u ženskom singlu na Roloan Garosu, izgubivši u drugom kolu meč protiv Hrvatice Done Vekić. Bolja u meču, Vekić je pobedila sa 2:0, po setovima: 6:4, 6:3...Posle meča Jovanovski je rekla da nije zadovoljna svojom današnjom igrom..."Napravila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srbija u finalu futsal Kupa za mir!

Izvor: 025info.rs, 28.Maj.2015, 12:27

Srbija je pobedila Sloveniju i tako se plasirala u finale Kupa u kome će igrati sa Bosnim i Hercegovinom, danas u 18 sati, u sportskoj hali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” u Apatinu. Za treće mesto boriće se Hrvatska i Slovenija...Reprezentacija MO i VS odigrala je nerešeno 6:6 (poluvreme 2:2)...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.