Bojana: Nisam mogla da spojim dve lopte

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana: Nisam mogla da spojim dve lopte

Bojana Jovanovski izjavila je da je Dona Vekić spremila dobru taktiku i da ju je zato pobedila u drugom kolu Rolan Garosa (6:4, 6:3).

“Nisam zadovoljna kako sam odigrala, bilo je dosta grešaka sa moje strane. Imala je prilično dobru taktiku – servis u telo, forhend. Imala sam lepih poena, ali mnogo grešaka. Ne znam šta je razlog, na zagrevanju sam dobro osećala loptu, ali ceo meč nisam našla ritam“, izjavila je Jovanovski.

Od našeg izveštača iz Pariza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Saše Ozma

“Trudila sam se da igram agresivno, ali nisam mogla da vežem dve lopte u teren – ako ne napravim viner odmah, sledi greška. I kratke lopte nisam koristila“, dodala je srpska teniserka.

Bojana i Dona često treniraju zajedno i dobro se poznaju

“Ona dobro zna kako igram, zna da sam dugo povređena i zato je forsirala forhend stranu. Znam i ja kako ona igra, želela sam da je nateram da trči i da joj forsiram bekhend. Međutim, ona je igrala bekhend fenomenalno, vraćala duboko. Onda sam počela da forsiram, da napadam i kada nije trebalo. Jeste napravila mnogo duplih, ali nikada u važnim trenucima, uvek u prva tri poena pogodi prvi servis“.

Bojani ostaje takmičenje u dublu, posle toga se vraća u Beograd, a onda se okreće turnirima na travi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.