NIJE KRIO RAZOČARANJE: Bivši igrač Zvezde na klupi Zlatibora priznao - NATERAO sam druga Dekija na OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2020, 21:29

NIJE KRIO RAZOČARANJE: Bivši igrač Zvezde na klupi Zlatibora priznao - NATERAO sam druga Dekija na OVO!

Crveno-beli prošli u osminu finala Kupa FSS.

Crvena zvezda je posle drame i preokreta eliminisala Zlatibor iz šesnaestine finala Kupa Srbije (izveštaj pročitajte OVDE).

Neuspeh je teško pao treneru Užičana i proslavljenom igraču kluba sa Marakane Zoranu Njegušu, pošto su njegovi izabranici u poslednjih 20 minuta primili čak četiri pogotka.

Šef struke Zlatibora Zoran Njeguš istakao je da nema šta da zameri svojim igračima, da bi se potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našalio i na račun kolege na klupi Crvene zvezde i nekadašnjeg saborca u crveno-belom dresu Dejana Stankovića.

- Pa eto, naterao sam druga Dekija da izvede prvu postavu. Nemam šta da zamerim svojim igračima, mi smo iz kontri i polukontri pretili i dosli do 0:2, ali na kraju nismo mogli da pariramo kvalitetom domaćinu. Zvezda je zasluženo pobedila - rekao je Zoran Njeguš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.