Deki ima novog miljenika, da li je današnji starter istrošio sve kredite?

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2020, 22:38

Deki ima novog miljenika, da li je današnji starter istrošio sve kredite?

Da li je ova utakmica prelomila?

Crvena zvezda je uspela da savlada Zlatibor u okviru šesnaestine finala sa 4:2, iako je do 71. minuta gubila sa 1:0.

"Zaista teška utakmica, ali smo znali šta nas očekuje i spremali smo se u tom maniru. Zlatibor je pružio dobar otpor, ali mi je drago što smo uspeli da pobedimo.

Srećan sam i zbog šanse koju sam dobio, a smatram da sam je zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogotku i pristupu iskoristio na pravi način. Zahvalio bih se treneru Stankoviću što mi je ukazao priliku, verujem da mogu još bolje od ovog
", rekao je Radulović.

Radulović je u 86. minutu postigao sjajan gol za konačnih 4:2, a ušao je u igru u 72. minutu i jedan je od najzaslužnijih za preokret.

"Srećan sam zbog pogotka. Bodrili su me saigrači bez prestanka i hvala im na tome. Bez njih, pitanje je da li bih ušao na teren sa takvim samopouzdanjem da ću postići gol. Nadam se da ću nastaviti sa pogocima i biti deo važnih timskih uspeha", ističe mladi Radulović.

Sa druge strane, Spiridonović je odigrao još jedan slabiji meč i upravo bi Radulović mogao da dobija više šanse u nekim narednim mečevima Crvene zvezde, baš umesto novog pojačanja pred ovu sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.