NIJE DŽABE ISTORIJSKA POBEDA: Uprava Zvezde se BAŠ otvorila za premije igračima posle Liverpula (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE DŽABE ISTORIJSKA POBEDA: Uprava Zvezde se BAŠ otvorila za premije igračima posle Liverpula (FOTO)

Crveno-beli slavil veliki trijumf.

Crvena zvezda imala je u utorak uveče noć za pamćenje. Savladan je moćni Liverpul, navijači su makar na trenutak osetili duh nekih prošlih vremena kada su na Marakani redovno padali evropski velikani, a Milan Pavkov obeležio meč i poneo epitet junaka sa dva postignuta gola.

PA OVO JE LUDILO: Zvezda je pobedila Liverpul, a MBOĐ za sve Delije ima PORUKU NA SRPSKOM! (FOTO)

OSTRVSKA ŠTAMPA U ŠOKU: Žestoke kritike za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Klopa, svi hvale Zvezdu, ali imaju jednu ZAMERKU (FOTO)

Klub je ovom pobedom zaradio 2.700.000 evra, a uprava crveno-belih odlučila je da finansijski nagradi igrače za sjajan rezultat, pa će prema saznanjima ''Mocart sporta'' igrači dobiti na ime premije 30.000 evra.

Uprava je i na ovaj način želela da dodatno motiviše igrače, a premije sleduju i treneru Vladanu Milojeviću, članovima stručnog štaba, kao i igračima na klupi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.