NI ON NEMA DILEMU: Bivši sudija tvrdi da faul nad Kaluluom nije bio za CRVENI karton (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 18:30

NI ON NEMA DILEMU: Bivši sudija tvrdi da faul nad Kaluluom nije bio za CRVENI karton (VIDEO)

Tvrdi da je Ilić pravilno postupio.

Sudija Pavle Ilić nije pogrešio kada u drugom poluvremenu derbija nije isključio fudbalera Crvene zvezde In Beom Hvanga posle prekršaja nad Aldom Kalulom, smatra sudijski ekspert Radomir Raka Đurović.

- Ilić je u toj situaciji dobro postupio. Hvang jeste bio poslednji igrač odbrane, ali pored njega u punom trku su bila još dvojica igrača u crveno-belim dresovima, tako da nema elemenata za isključenje. Vrlo je bitno i mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prekršaja, što je sudija dobro procenio - rekao je Đurović za portal "MaxSport".

Da li je Hvang zaslužio crveni karton? pic.twitter.com/bLxIoUcFvD

— Sportcomm (@Sportcomm2) March 9, 2024

Inače i bivši sudija Zdravko Jokić nije imao dilemu i takođe je podržao odluku pri kojoj je Hvang za ovaj prekršaj dobio žuti karton.

Derbi, 172. po redu, završen je rezultatom 2:2, a Partizan je u finišu igrao sa 10 fudbalera zbog isključenja Ksandera Severine, koje je donelo dosta polemika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.