NEOČEKIVANO: Čolo preuzima drugog velikana, na klupu Atletika seda bivši trener Juventusa?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 16:10

NEOČEKIVANO: Čolo preuzima drugog velikana, na klupu Atletika seda bivši trener Juventusa?

Madriđani će se zahvaliti Dijegu Simeoneu na saradnji.

Kako prenosi špnska Marka, trener Dijego Simeone (50) je po svemu sudeći završio svoju epizodu u Atletiku iz Madrida. Jorgandžije navodno već imaju spremnu zamenu u vidu italijanskog stručnjaka Masimilijana Alegrija (53).

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

Nakon ispadanja iz Lige šampiona od Lajpciga u četvrtfinalu njegova stolica se opasno uzdrmala, a ugledni španski list tvrdi da je uprava Jorgandžija već pronašla zamenu za argentinskog stručnjaka.

Njega bi trebalo da zameni Masimilijano Alegri, nekadašnji trener Kaljarija, Milana i Juventusa.

Sa druge strane, italijanski mediji su ovu vest odmah iskoristili da povežu popularnog Čola Simeonea sa Interom, a da li će on na kraju završiti na klupi neroazura ostaje nam da vidimo.

Pogledajte kako izgleda Ivana Ignjatović, devojka Zorana Popovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.