Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA VIŠE ODMORA: Crvena zvezda za vikend dobija najveće pojačanje, ali možda na kratko… (FOTO)

Posle dve nedelje dužeg odmora zbog reprezentativnih obaveza u Crvenu zvezdu se vraća Gelor Kanga koji je licenciran za mečeve sa Florijanom u prvom kolu kvalfikacija za Ligu Evrope.

Bliži se kraj priprema Crvene zvezde na Zlatiboru, a u subotu sledi povratak u Beograd kada se očekuje da iz Gabona stigne Gelor Kanga. Odmor za vezistu se završava u subotu 24. juna, a navijačima crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je juče jedan od najboljih igrača prošle sezone poručio je da stiže i da je spreman za nove izazove, pozirajući sa prijateljem i svojim dresom.
Kako saznaje HotSport, Zvezda je licencirala Kangu za mečeve sa Florjamom u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali su šanse minimalne da se nađe u startnoj postavi narednog četvrtka na stadionu ‘Rajko Mitić’. Sledi svakako period rada i uklapanja u sistem trenera Vladana Milojevića, mada je fizički momak iz Afrike pokazao besprekornost prošle sezone.
Neki načelan plan kluba je da se Kanga proda u slučaju dobre finansijske ponude, ali je opcija selidbe u Kinu pre nekoliko dana definitivno otpala. Ipak, prelazni rok se tek polako zahuktava i do 31. avgusta ima dovoljno vremena.
The post NEMA VIŠE ODMORA: Crvena zvezda za vikend dobija najveće pojačanje, ali možda na kratko… (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘ŽUTI KARTON’: Zvezda radi punom parom na Zlatiboru, a nespretni Pavkov pao, umalo se nije povredio (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017

Crvena zvezda polako privodi kraju pripreme na Zlatiboru, a već za sedam dana je očekuje meč sa Florijanom u prvom kolu kvalfikacija za Ligu Evrope.. . Radno je na jednoj od najlepših srpskih planina. Kako drugačije da bude kada je prva utakmica na programu već za sedam dana. Treniraju crveno-beli...

Nastavak na HotSport.rs...

BLIZU POTPISA: Zvezda krade Partizanu vrlo ozbiljno pojačanje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2017

Transfer leta...Crvenu zvezdu za sedam dana očekuje prva utakmica u novoj sezoni protiv Florijane u uvodnom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a rukovodstvo crveno-belih se trudi da ozbiljno pojača konkurenciju za tim...Prva želja trenera Vladana Milojevića je napadač Tuluza Aleksandar Pešić....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.