NEMA ODMORA: Igrači Zvezde već stigli u Zagreb, često osporavani igrač ispao iz tima!

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA ODMORA: Igrači Zvezde već stigli u Zagreb, često osporavani igrač ispao iz tima!

Nakon trijumfa protiv Barselone, crveno-beli su već ovog jutra otputovali u Zagreb gde ih sutra od 17 časova čeka meč 5. kola ABA j.t.d. lige protiv Cedevite.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u petak u fantastičnom ambijentu dvorane „Aleksandar Nikolić“ ekipu Barselone, ali kao i nakon poraza od Žalgirisa, nema mnogo vremena za analizu, jer crveno-bele već u nedelju čeka vrlo važna utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u ABA ligi protiv ekipe Cedevite u Zagrebu.
Ekspedicija Crvene zvezde krenula je u subotu oko devet časova autobusom ka Hrvatskoj, a u Zagreb je stigla oko 14 časova. Vremena za pripremu ove utakmice protiv protivnika koji je tokom leta značajno rekonstruisao ekipu i još jednom pokazao najviše ambicije u regionalnom takmičenju, nema previše. Ekipa će po dolasku u Zagreb odraditi dva treninga, i pokušati da potpuno spremna i regenerisana dočeka ovu utakmicu.
– Svi smo svesni da će pobeda nad Barselonom imati svoj značaj samo ako slavimo i u Zagrebu. A do povoljnog rezultata ćemo doći samo ako imamo pravi pristup i ako izvučemo pouke iz prethodnih utakmica. Sada imamo i to iskustvo iz prethodnog perioda kada smo u vrlo kratkom vremenskom perodu igrali sa evroligašku utakmicu sa Žalgirisom, i protiv Budućnosti samo dva dana kasnije – izjavio je Dušan Alimpijević za klupski sajt.
– Nemamo puno vremena da se spremimo za ovaj derbi i osvežimo, očekuje nas samo jedan trening do utakmice. Cedevita je ekipa napravljena za vrh ABA lige,imaju potencijal za najviše domete. Ponovo ćemo nastupiti bez povređenog Dangubića, dok će u 12 igrača za ovu i utakmicu u Moskvi  protiv Himkija, biti Davidovac umesto Kešelja – rekao je trener crveno-belih.
FOTO: STARSPORT

Prvotimac Ognjen Dobrić pred ovaj derbi regionalnog takmičenja kaže:
– Nemamo puno vremena da se pripremimo za ovu utakmicu. Pobeda nad Barselonom nam mnogo znači,najviše za naše samopouzdanje, ali mi smo već više puta napomenuli, šta je naš takmičarski prioritet ove godine, a to je ABA liga, pa time ova utakmica još više dobija kod nas na važnosti. Znamo sve kvalitete Cedevite, pokušaćemo da se što bolje spremimo, da se osvežimo i regenerišemo nakon Barselone, i idemo na pobedu u Zagrebu – rekao je Dobrić.
Crveno-beli će od petka do narednog četvrtka, odigrati četiri teške utakmice, nakon Barselone, i utakmice u Zagrebu, sledi put u Moskvu pravo iz glavnog grada Hrvatske, a nakon utakmice sa Himkijem, povratak za Beograd planiran je za sredu u ranim popodnevnim časovima. Već u četvrtak u „Beogradsku Arenu“  stiže višestruki prvak Evrope, ekipa Makabija.
Derbi 4.kola ABA lige jtd Cedevita – Crvena zvezda igra se u „Domu sportova“ u nedelju od 17 časova.
The post NEMA ODMORA: Igrači Zvezde već stigli u Zagreb, često osporavani igrač ispao iz tima! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA ODMORA, ZVEZDA VEĆ U ZAGREBU: Crveno-beli bez DVA VAŽNA igrača protiv Cedevite (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2017

Meč je na programu u nedelju od 17 časova...Košarkaši Crvene zvezde nisu proslavili kako dolikuje veliku pobedu protiv Barselone (90:82) u drugom kolu Evrolige, a već su morali u autobus, pa na put do Zagreba...TONČEV: Bunjevčević ima punu podršku svih organa FSS (FOTO)..NA RADOST IGRAČA I...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ZVEZDA U NALETU: Trener Cedevite, Zdovc, želi pobedu po svaku cenu, OTKRIO i deo taktike (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2017

Utakmica u Zagrebu na programu je u nedelju od 17 časova...Crvena zvezda je stigla u Zagreb na krilima pobede nad Barselonom, na meč ABA lige sa Cedevitom, a Zagrepčani duel sa Beograđanima dočekuju pod imperativom pobede posle četiri poraza (po dva u ABA ligi i Evrokupu) i samo jedan trijumf...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.