Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAČI NEGO PROTIV LIJETUVOS RITASA: Jedna dobra i jedna loša vest za Partizan pred Igokeu

Crno-beli večeras od 21 sat nastavljaju borbu u ABA j.t.d. ligi pošto u 5. kolu dočekuju Igokeu iz Aleksandrovca.

Nove promene u taboru Partizana uoči meča u kom se očekuje da ekipa dođe do pozitivnog skora u ABA j.t.d. ligi nakon dva startna poraza.
Tim će biti nešto drugačiji u odnosu na meč protiv Lijetuvos Ritasa, pošto će se u sastav vratiti igrač koga je trener Miroslav Muta Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << apostrofirao kao ključnog nosioca odbrane ‘parnog valjka’ – Marko Čakarević.
Povreda lista je zalečena i on će se večeras naći u timu protiv tradicionalno neugodnih Aleksandrovčana, koji su uspeli da iznenade i Budućnost i Cedevitu.
To je dobra vest, a loša bi mogla da se navede činjenica da ni večeras neće preg Grobarima debitovati najzvučniji novajlija Samardo Samjuels koji je odradio nekoliko treninga sa novim saigračima, ali nije dovoljno spreman da zaigra.
Pitanje je hoće li biti spreman za utorak i okršaj protiv Bilbaa u drugom kolu Evrokupa.
The post JAČI NEGO PROTIV LIJETUVOS RITASA: Jedna dobra i jedna loša vest za Partizan pred Igokeu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

221 poen " Partizanovi Amerikanci srušili Igokeu!

Izvor: B92, 21.Okt.2017

Košarkaši Partizana savladali su Igokeu u neverovatno efikasnoj utakmici petog kola ABA lige – 117:104...Dve ekipe su odigrale još jedan efikasan meč, drugi put uzastopno primili više od 100 poena, a u takvom odnosu bolje se snašao domaćin, nošen sjajnom igrom američkih igrača...Najdžel...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.