NE SMETA NI REPREZENTATIVNA PAUZA: Poznato je kada će Zvezda igrati protiv Zlatibora u Kupu Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2020, 12:42

NE SMETA NI REPREZENTATIVNA PAUZA: Poznato je kada će Zvezda igrati protiv Zlatibora u Kupu Srbije

Crveno-beli će biti domaćini u tom meču.

Fudbaleri Crvene zvezde će u okviru šesnaestine finala Kup Srbije dočekati ekipu Zlatibora u ponedeljak 16. novembra od 17 časova na stadioun ''Rajko Mitić''.

Cveno-beli će odmah po završetku reprezentativne pauze odmeriti snage sa novim superligašem u utakmici koja je trebalo ranije da bude odigrana, ali je pomerena pošto je šampion Srbije u predviđenom terminu imao obaveze u Ligi Evrope.

Dortmund i Bajern >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su izjednačeni na tabeli Bundeslige posle šest kola, ali koliko su Bavarci dominantni najbolje pokazuju kvote pred večerašnji (18.30) Der Klasiker - kec je čak 4,10, iks 3,80, dvojka 1,83, dok je kvota na GG3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Bajern.

Zlatibor će biti prva prepreka Zvezvi u pokušaju da od 2012. prvi put osvoji trofej Kupa Srbije, a prolaz u osminu finala nacionalnog kupa su ranije već obezbedili Voždovac, Radnički Niš, Vojvodina, Napredak, Javor, Spartak, Metalac, Čukarički, Radnik, Rad, TSC, Mladost, Partizan, IMT i Proleter.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.