U Malmeu zvanično otvorena Pesma Evrovizije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2024, 18:28

U Malmeu zvanično otvorena "Pesma Evrovizije"

Ovogodišnje takmičenje za Pesmu Evrovizije zvanično je otvoreno u švedskom gradu Malme, gde su predstavnici 37 zemalja prošetali ''tirkiznim tepihom'' usred pojačanog obezbeđenja i poziva na bojkot zbog učešća Izraela.
Očekuje se da će fokus biti na izraelskoj predstavnici Eden Golan, koja će u drugom polufinalu u četvrtak izvesti pesmu ''Hurricane'', a kladionice predviđaju da će se plasirati u 10 najboljih pesama, prenosi Rojters.
U subotu su mediji izvestili da je Golan upozorena da ne napušta hotelsku sobu, osim kada ide na nastupe i zvanične događaje Evrovizije, zbog propalestinskih protesta u Malmeu.
Izraelska...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično otvorena pjesma Evrovizije

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2024

MALME - Ovogodišnje takmičenje za pjesmu Evrovizije zvanično je otvoreno u švedskom gradu Malme, gdje su predstavnici 37 zemalja prošetali ''tirkiznim tepihom'' usred pojačanog obezbjeđenja i poziva na bojkot zbog učešća Izraela.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.