(NE)OČEKIVANO: Vraća se na Ostrvo, u svoj Totenhem?

Izvor: Mondo, 16.Jul.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(NE)OČEKIVANO: Vraća se na Ostrvo, u "svoj" Totenhem?

Geret Bejl je na izlaznim vratima Reala, a naredna stanica u karijeri mogla bi da bude u klubu iz kojeg je stigao u Madrid

Geret Bejl ovog leta najverovatnije će napustiti Real. Trener Zinedin Zidan više ne računa ozbiljno na njega i sve se glasnije priča o tome gde će nastaviti karijeru.

Iako je iz Kine dobio ponudu "koja se ne odbija", jasno je stavio do znanja da ga ona ne zanima, navodno je i Mančester junajted ušao u trku za njegove usluge, a najnovije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << informacije govore da bi mogao da se vrati u Premijer ligu, ali u Totenhem, tim iz kojeg je i došao 2013. godine na Santjago Bernabeu.

Kako prenosi "Marka", čelnici vicešampiona Evrope usmeno su obavestili kolege iz Reala o namerama da ostvare transfer i vrate Bejla u Totenhem posle šest godina.

Ono što sigurno neće moći da plate je ista cifra kao za transfer u Španiju.

Bejl je prešao u Madrid za tada rekordnih 100 miliona evra, trenutno je najplaćeniji igrač u kraljevskom timu sa 17 miliona evra godišnje, što "pevci" ne mogu da isprate, ali se nadaju kompromisu sa Bejlom i nižim finansijskim uslovima.

Totenhem je Realu ponudio 60 miliona evra i da plaća polovinu Bejlovih primanja, što je oko osam miliona evra godišnje, a ostatak bi isplaćivali Madriđani. Oni bi tako smanjili troškove vezane za Velšanina, a oslobodio bi mesto u timu, što bi mogao da bude dobar posao.

Rok za transfer je 8. avgust, koliko traje prelazni rok u Premijer ligi, a pored Totenhema i Real je spreman za se posao završi.

Sve je sada na Bejlu, koji je više puta ponovio da želi da pređe samo u neki od najboljih evropskih klubova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.