Bejl se vraća u Totenhem?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl se vraća u Totenhem?

Velški fudbaler Geret Bejl mogao bi da se vrati u Totenhem iz Real Madrida za 60 miliona evra, prenosi list Marka.

Kako se navodi, čelnici vicešampiona Evrope usmeno su obavestili kolege iz Reala o namerama da ostvare transfer i vrate Bejla u Totenhem posle šest godina.

Bejl je prešao u Madrid za tada rekordnih 100 miliona evra, osvojio sve što se moglo osvojiti, ali trener Zinedin Zidan više ne računa na njega ozbiljno i nalazi se na "izlaznim vratima".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Velšanin je trenutno najplaćeniji igrač u kraljevskom timu sa 17 miliona evra godišnje, što "pevci" ne mogu da isprate, ali se nadaju kompromisu sa Bejlom i nižim finansijskim uslovima.

Rok za transfer je 8. avgust, koliko traje prelazni rok u engleskoj Premijer ligi, a pored Totenhema i Real je spreman za se posao završi.

Sve je na Bejlu, koji se afirmisao u Totenhemu i za šest godina postao jedan od najboljih igrača sveta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.