NE IDI U ZVEZDU! BOLJA JE DRUGA LIGA ENGLESKE: Bivši as Mančester sitija RASPALIO po Baharu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 16:59

NE IDI U ZVEZDU! BOLJA JE DRUGA LIGA ENGLESKE: Bivši as Mančester sitija RASPALIO po Baharu

Žestoka kritika.

Trener Makabija Haife Barak Bahar na leto bi trebalo da preuzme Crvenu zvezdu, a na ovaj transfer ne gleda blagonaklono nekadašnja zvezda izraelskog fudbala Ejal Berkovic.

Bivši as Mančester sitija nije oduševljen idejom da Behar prihvati ponudu prvaka Srbije i tako dobije šansu da drugu godinu zraedom vodi tim u Ligi šampiona.

– Gde će to Bahar napredovati? Ovo nije korak napred. Ne ide u Englesku, Italiju, Španiju ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemačku, niti u drugu ligu Engleske. Da dobije ponudu iz Čempionšipa rekao bih mu “idi”, ali šta je liga Srbije? Da sam ja prvi čovek Makabija, duplirao bih mu platu. Ako dođe drugi trener može da uništi sve što je Bahar napravio. Treba da ode kod predsednika i traži da mu duplo poveća platu – istakao je Berkovic.

Slavni izraelski fudbaler je imao još nešto da doda na račun Baharovog transfera.

– Vodi najbolji tim u Izraelu, ima najbolju publiku i stadion u Izraelu. Plata je dobra, ekipa je dobra, vlasnik mu daje novac za trošenje, ima simpatije i slavu. Pa šta je još potrebno? Zašto da se baš sada povuče? – pita se Berkovic.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.