NE BOLI SAMO PORAZ U FINALU: Zvezda OSTALA BEZ VILDOZE! Već je POTPISAO ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 00:12

NE BOLI SAMO PORAZ U FINALU: Zvezda OSTALA BEZ VILDOZE! Već je POTPISAO ugovor

Argentinac ima novi tim...

Crvena zvezda je poražena u finalu ABA lige od Partizana sa 96:85, čime su crno-beli sa ukupnih 3:2 slavili protiv najvećeg rivala. Posle samog finala, ekipa sa Malog Kalemegdana je ostala i bez važnog igrača, pošto Vildoza odlazi iz Beograda.

Naime, mnogobrojni inostrani mediji su preneli da je Vildoza već potpisao ugovor sa Panatinaikosom, te da su ostali samo medicinski pregledi kako bi i zvanično postao košarkaš grčkog velikana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako Telegraf saznaje, Vildoza je potpisao višegodišnji ugovor prema kom će zarađivati 2.000.000 evra po sezoni (uz bonuse), čime je postao i jedan od najplaćenijih igrača u Evropi.

Podsetimo, Crvena zvezda je Vildozu dovela u doselekciji, u dresu ekipe iz Beograda je imao i sjajne partije, dok je imao i period veoma loših koje su prelomile da crveno-beli ostanu bez TOP 8 faze u Evroligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.