NBA plej umesto Markusa Vilijamsa? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2015, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA plej umesto Markusa Vilijamsa? (VIDEO)

Crvena zvezda traži pleja. Ej Džej Prajs se nameće

Više od dima. A da li će zvezdaška javnost i da se zapali ostaje da se vidi u danima, možda čak i satima pred nama. Sigurno je samo da navijačima prijaju čak i glasine o tome da će Markusa Vilijamsa  naredne sezone na mestu plejmejkera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvene zvezde zameniti Entoni Džordan ili skraćeno Ej Džej Prajs.

Prosto reč je o igraču NBA kalibra. Prajs (28 godina, 188 centimetara) već šest godina igra u najjačoj ligi na svetu. Krenuo je u Indijani, a potom branio i boje Vašingtona, Minesote, pa opet Pejsersa (u prvom delu sezone 2014/2015 beležio u proseku 10,5 poena uz 2,7 asistencija po meču) i na kraju Klivlenda i proletos Finiksa. Verovatno najbolju sezonu imao je u Vašingtonu. Tokom ciklusa 2012/2013 igrao je 22 minuta po meču za Vizardse, ubacivao 7,7 poena po utakmici, tome dodavao i 3,6 asistencija.

Prajs je doduše samo jedan od igrača kojeg razmatraju na Malom Kalemegdanu, ali nezvanično se može saznati da trenutno ima prednost u odnosu na konkurenciju.

Zvezda mora brzo da reaguje. Posle odlazaka Bobana Marjanovića, Markusa Vilijamsa, Čarlsa Dženkinsa i Nikole Kalinića potrebna joj je maltene kompletna petorka. Sofoklis Skorcanitis je potpisao, Prajs je na pragu, a u naredna dva do tri dana mogli bi da stignu i igrači na poziciji dvojke i trojke.

Šuška se – takođe stranci.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.