Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOSPODAR DRUŠTVENIH MREŽA: Majk Cirbes na spektakularan način poželeo dobrodošlicu ‘Bejbi Šeku’ (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde dobili su ogromno pojačanje, pošto će od naredne sezone boje ovog kluba braniti jedan od najdominatnijih centara Evrope, Sofoklis Skorcijanidis.

Vest o dolasku popularnog “Bejbi Šeka” sa oduševljenjem su prihvatili navijači Crvene zvezde, ali i sadašnji igrači tog tima.
Jedan od onih koji je u grupi oduševljenih jeste i centar crveno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Majk Cirbes koji se oglasio povodom dolaska novog saigrača na svom nalogu na drušvenoj mreži Instagram.
- Evo 2,5 godine nakon što me je povredio, on će biti moj saigrač na centarskoj poziciji. Dobrodošao veliki brate! Ima da razbijamo ispod koša! – napisao je Cirbes i poželeo dobrodošlicu svom novom saigraču.
Inače, novi centar Crvene zvezde ima 208 centimetara i težak je čak 156 kilograma te nema sumnje da će njegovim rivalima biti izuzetno teško da ga zaustave… 
 
A photo posted by @maikzirbes33 on Aug 3, 2015 at 2:28am PDT


 
The post GOSPODAR DRUŠTVENIH MREŽA: Majk Cirbes na spektakularan način poželeo dobrodošlicu ‘Bejbi Šeku’ (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cirbes Skorcanitisu: Ubijaćemo pod košem

Izvor: B92, 03.Avg.2015

Centar Crvene zvezde Majk Cirbes poželeo je dobrodošlicu novom saigraču Sofoklisu Skorcanitisu, koji je u nedelju potpisao ugovor sa ‘crveno-belima’...Cirbes i Sofoklis već iza sebe imaju ‘istoriju’ pošto je nemačkom košarkašu u duelu sa sada već bivšem igraču Makabija pre dve i po...

Nastavak na B92...

Bivši aduti Zvezde i Partizana predstavljeni u novom klubu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015

Doskora su bili veliki rivali, bili na suprotnim stranama, ali od ovoga leta će se zajedno boriti za boje svog novog kluba...Naravno, u pitanju su Milan Mačvan i Čarls Dženkins, koji su po okončanju minule sezone pronašli angažmane u italijanskom evroligašu, ekipi Emporio Armanija iz Milana...Ovaj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.