NBA: Počela sezona, Sparsi bolji od Dalasa u derbiju Teksasa

Izvor: HotSport.rs, 29.Okt.2014, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Počela sezona, Sparsi bolji od Dalasa u derbiju Teksasa

Tokom prošle noći odigrane su prve tri utakmice nove sezone.

Na premijeri, Nju Orlins Pelikansi su predvođeni fantastičnim Entonijem Dejvisom skinuli skalp Orlando Medžiku pobedom rezultatom 101:84.
Fantastični Entoni Dejvis utakmicu je okončao sa 26 poena, 17 skokova i neverovatnih 9 blokada. Sa druge strane briljirao je crnogorski internacionalac Nikola Vučević.
Sjajni centar „Magičnih“ meč je završio sa 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poena i neverovatnih 23 skoka na meču, ali to nije bilo dovoljno. Sjajan meč za Pelikanse imao je i Rajan Anderson koji je sa klupe doneo 22 poena uz 9 skokova.
U derbi meču prvog kola NBA lige San Antonio Sparsi su savladali Dalas Maverikse rezultatom 101:100. Sparse je predvodio Toni Parker sa 23 poena.
Upravo francuski reprezentativac bio je i čovek odluke, budući da je na nešto više od pola minuta pre kraja pogodio trojku za trijumf svog tima postavivši konačan rezultat.
U poslednjem meču večeri, Dvajt Hauard se vratio u Stejpls Centar u kojem je publika došla da pozdravi povratak na teren najveće zvezde ovog tima, Kobija Brajanta.
Ubedljiv trijumf upisali su gosti rezultatom 108:90, blistao je Džejms Harden koji je meč završio sa 32 poena. Sa druge strane Kobi se nije proslavio, igrao je 29 minuta i ubacio 19 poena.
Rezultati:
Nju Orlins Pelikans – Orlando Medžik 101:84
San Antonio Spars – Dalas Maveriks 101:100
LA Lejkers – Hjuston Rokets 90:108
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

KAKAV PROMAŠAJ: Luka Jović ovo nije smestio u mrežu! (VIDEO)


ČOVIĆ O BUDŽETU, TRENERU, AMBICIJAMA: Rastemo, sviđalo se to nekom ili ne!


DR: Valensija je rame uz rame sa Realom i Barsom!




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević 23 skoka na premijeri

Izvor: B92, 29.Okt.2014

Crnogorski centar Nikola Vučević pružio je izvanrednu partiju na početku novog NBA šampionata...U porazu svog Orlanda od Nju Orleansa Vučević je upisao 15 poena (7-15 iz igre za 35 min), čak 23 skoka i 4 rampe...Međutim, ni to nije bilo dovoljno, pošto su Pelikansi slavili sa 101:84, uz briljantnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.