Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Majami dobio sedmi meč protiv Šarlota za polufinale Istoka

Košarkaši Majami Hita plasirali su se u polufinale istočke konferencije ubedljivom pobedom od 106:73 u sedmom meču protiv Šarlot Hornetsa.

Majami je u sedmom meču potpuno razbio ekipu Šarlota koji nije imao pravi odgovor na igru Gorana Dragića, strelca 25 poena.
Uz njega, odlični u timu Majamija bili su i Džerald Grin sa 16, Luol Deng sa 15, a treba spomenuti i Hasana Vajtsajda koji je uz 10 poena imao i 12 skokova.
KRENUO ‘BICIKLOM NA RUSIJU’: Evo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kako je prošao Kanter u duelu sa Bobinatorom (VIDEO)
Sa druge strane, Fred Kaminski je ubacio 12 (3/15 iz igre), Kortni Li 11, a Nikolas Batum 10 koševa.
Majami sada čeka boljeg iz duela četvrtfinala između Toronta i Indijane, koji svoj sedmi meč igraju od dva sata posle ponoći.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenac plesao, Majami u polufinalu!

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016

Goran Dragić obeležio majstoricu protiv Hornetsa, Majami u narednoj rundi!.."Vrelina" je spržila ekipu iz Severne Karoline, a tri prethodne pobede Majamija koje su bile manje od sedam poena razlike su sada izgledale kao drama u poređenju sa ovim večeras...Naime, Hit je razbio Hornetse i u velikom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.