NBA: Majami u polufinalu Istoka

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2016, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Majami u polufinalu Istoka

Majami Hit treći je tim iz istočne konferencije koji je prošao u drugu rundu NBA plej-ofa. Hit je u sedmom meču serije razbio Šarlot 106:73 i izborio mesto u polufinalu Istoka.

Majami je do četvrte pobede predvodio Goran Dragić sa 25 poena, 16 je dodao Džerald Grin, 15 je ubacio Luol Deng, 12 Dvejn Vejd, dok je Hasan Vajtsajd postigao 10 uz 12 skokova i 5 asistencija.

Hornetsi su se ispromašivali na Floridi, pogodili su tek 32 odsto šuteva iz igre, a najefikasniji su bili Frenk Kaminski sa 12 i Kortni Li sa 11 poena.

Majami u polufinalu konferencije čeka pobednika serije između Toronta i Indijane, koji će sedmi meč igrati 2. maja.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Majami dobio sedmi meč protiv Šarlota za polufinale Istoka

Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2016

Košarkaši Majami Hita plasirali su se u polufinale istočke konferencije ubedljivom pobedom od 106:73 u sedmom meču protiv Šarlot Hornetsa.. . Majami je u sedmom meču potpuno razbio ekipu Šarlota koji nije imao pravi odgovor na igru Gorana Dragića, strelca 25 poena.. Uz njega, odlični u timu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.