NBA: Kraj pobedničke serije Klipersa. Bobanu mrvice, Teo presedeo na klupi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Kraj pobedničke serije Klipersa. Bobanu mrvice, Teo presedeo na klupi (VIDEO)

Odigrane samo četiri utakmice u najjačoj ligi.

Los Anđeles Klipersi prekinuli su niz od pet pobeda pošto su savladani u glavnom gradu SAD od Vašingtona, uprkos tome što su vodili sa 22 poena prednosti u jedn om trenutku, ali im ni to nije bilo dovoljno za trijumf. Srpki igrači su ponovo bili potpuno skrajnuti u stranu.

STRAŠNO! NEVIĐENA SRAMOTA: Srbin došao da gleda Jokića, razvio TROBOJKU SRBIJE, a onda ŠOK! (FOTO)

PUKAO IM FILM: Stranac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NAPUSTIO Partizanovog rivala u Evrokupu! (FOTO)

Miloš Teodosić je ponovo presedeo ceo meč na klupi, iako nema problema sa povredom, dok je Boban Marjanović posle dobrog izdanja protiv Atlante opet imao malu minutažu jer je u igri proveo nepuna četiri minuta bez konkretnijeg učinka.

'Scuse me.#WizClippers | #DCFamily pic.twitter.com/LatGvJmIQn

— Washington Wizards (@WashWizards) November 21, 2018

Vizardse su do trijumfa predvodili Džon Vol sa 30 i Bredli Bil sa 27 postignutih poena, dok je u Klipersima najefikasniji bio Tobajas Heris sa 29 poena, a pratio ga je Montrezl Herel sa 20 poena.

Rezultati:

Orlando - Toronto 91:93

Vašington - Los Anđeles Klipersi 125:118

Majami - Bruklin 92:104

Portland - Njujork 118:114

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: NBA,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Klipersi prokockali +24, Vučević dominirao, Lilard i Mekolum sami ubacili više od polovine poena Portlanda... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2018

Posle serije od pet pobeda i skoka u sam vrh Zapadne konferencije, ekipa Los Anđeles Klipersa doživela je poraz u Vašingtonu i to nakon što prvu četvrtinu dobila sa 40:21, odnosno pošto što je uspela da ispusti prednost od čak 24 poena u jednom momentu. Srpski duo Miloš Teodosić/Bobi Marjanović...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.