NBA: Jokićev Denver bolji od Njujorka u Medisonu, Vučević meč-viner za Orlando (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Feb.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Jokićev Denver bolji od Njujorka u Medisonu, Vučević meč-viner za Orlando (VIDEO)

S obzirom da je za večeras po američkom vremenu zakazan NFL Superbol u NBA ligi su na programu bila samo četiri meča i to u ranijem terminu.

Ono što nas najviše zanima je pobeda Denvera u Njujorku od 101:96, a jedan od zapaženijih među Nagitsima bio je Nikola Jokić koji je za 19 minuta na terenu postigao 13 poena i uhvatio šets lopti.
The backdoor was open!
(And Jokic is smooooooth.) #Nuggets pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << twitter.com/IjG8TyH5z3
— Denver Nuggets (@nuggets) February 7, 2016

Pored Jokića još pet igrača gostujućeg tima imalo je dvocifren učinak, a najbolji su bili Galinari i Barton sa po 19 poena. Na drugoj strani Kristaps Porzingis i Karmelo Entoni su ubacili po 21 poen, s tim da je Letonac imao i 13 skokova.
Orlando je pred svojim navijačima savladao Atlantu sa 96:94, a poene odluke u poslednjoj sekundi postigao je Nikola Vučević i to posle teškog šuta iz okreta.
VCH beats the ! #SCTop10 #PureMagic pic.twitter.com/5kyMl4chIz
— Orlando Magic (@OrlandoMagic) February 7, 2016

Crnogorski reprezentativac je bio najefikasniji u svom timu sa 22 poena, a pratio ga je Francuz evan Furnije koji je dodao 21. Bolji od obojice bili su Džef Tig sa 24 i Kent Bajzmor sa 23, ali nisu imali pravu podršku saigrača.
Pravi revolveraški obračun viđen je u Bostonu gde je domaći tim savladao Sakramento Kingse sa 128:119. Zanimljivo je da je Bredli bio najefikasniji kod Seltiksa sa “samo” 25 poena, a na drugoj strani je Kazins ubacio 31 uz sedam skokova i šest asistencija.

Boston – Sakramento 128:119
Njujork – Denver 96:101
Orlando – Atlanta 96:94
Majami – Los Anđeles Klipers 93:100


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Denver bolji od Njujorka, 13 poena Jokića

Izvor: Beta, 07.Feb.2016

Košarkaši Denvera pobedili su večeras u gostima Njujork sa 101:96, uz još jednu dobru partiju Nikole Jokića. Srpski košarkaš je na terenu proveo 18 i po minuta i za to vreme je postigao 13 poena, a zabeležio je i šest skokova i jednu ukradenu loptu.U ekipi Denvera šestorica igrača su imala...

Nastavak na Beta...

U IZMENJENIM ULOGAMA: NBA zvezde na Superbolu

Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016, 10:36

Jubilarni 50. Superbol u kom je Denver savladao Karolinu privukao je u San Francisko i najveće NBA zvezde koje su bile pošteđene igranja utakmica u nedelju.. . Ako Stefu Kariju nije bilo teško da iz obližnjeg Ouklenda dođe do “Friska” i lupi u bubanj Karolina Pantersa ni Kevinu Durentu nije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.