NAVIJAČI CRNO-BELIH PREKINULI MEČ: Odveo igrače u SVLAČIONICE! Stojković otišao na jug (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 17:57

NAVIJAČI CRNO-BELIH PREKINULI MEČ: Odveo igrače u SVLAČIONICE! Stojković otišao na "jug" (VIDEO)

Borba za polufinale.

Pretposlednja utakmica četvrtfinala Kupa Srbije igra se između Radnika i Partizana igra se u Surdulici.

Crno-beli su u misiji spasavanja sezone i pokušaja da dođu do jednog trofeja pošto im je večiti rival, Crvena zvezda, nedostižno odmakla u borbi za prvaka države i tako odbranila prošlogodišnje zvanje šampiona.

Baš kao i na poslednjoj utakmici Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Superligi Srbije od pre nekoliko dana, navijači crno-belih su na trenutak prekinuli meč jer je sudia zahtevao da se igra ne nastavi dok se sa tribina ne skine sporan transparent - isti onaj kao u prvenstvu i ista prozivka za Crvenu zvezdu.

Kako u prvom mahu nije uklonjen, sudija je i drugi put prekinuo utakmicu. Pauza je trajala malo duže, čak je kapiten crno-belih Vladimir Stojković prišao navijačima i apelovao na njih da urade što se zahteva.

Sudija Srđan Jovanović je na kraju morao da povuče igrače oba kluba sa terena i da sačeka uklanjanje transparenta. Ni to nije pomoglo, te je sudija poslao fudbalere u svlačionice, ne bi li se transparent uklonio.

Pauza je na kraju trajala više od 15ak minuta, a razlog zbog čega su navijači Partizana pravili zastoj je bio da se sačeka ne bi li ušli i navijači koji su bili ispred stadiona, na kapijama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.