Prekid u Surdulici, igrači Radnika i Partizana u svlačionicama!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 18:07

Prekid u Surdulici, igrači Radnika i Partizana u svlačionicama!

Sudija Jovanović odlučio da prekine meč.

U okviru četvrtfinala Kupa Srbije Radnik je dočekao Partizan u Surdulici, a na tribinama se ponovo pojavio sada već čuveni transparent zbog kog je prekinuta utakmica Partizana i Mladosti iz Lučana.

Sada je slična situacija u Surdulici, s tim što na tribini ima navijača Partizana, pa ne žele >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da skinu transparent.

Uslov je da uđu svi navijači crno-belih, kako bi se transparent skinuo.

Sudija Jovanović je odlučio da pošalje ekipe u svlačionicu dok se transparent ne skine sa ograde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poluvreme posle sat vremena igre, Asano briljira!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020

Poluvreme u Surdulici...Ekipa Partizana nakon prvih 45 minuta vodi protiv Radnika iz Surdulice sa 0:1, a utakmicu je za sada obeležio prekid...Prekid je usledio već u drugom minutu meča kada su navijači Partizana istakli transparent koji je bio i pre nekoliko dana u Humskoj na utakmici protiv Lučana,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.