Zvezda čeka protivnike u polufinalu Kupa, Partizan  gost u Surdulici

Izvor: RTS, 03.Jun.2020, 10:40

Zvezda čeka protivnike u polufinalu Kupa, Partizan gost u Surdulici

Poslednje utakmice četvrtfinala Kupa Srbije na programu su u sredu. Branilac trofeja, ekipa Partizana gost je u Surdulici kod ekipe Radnika (17.30), Čukarički igra protiv niškog Radničkog (15.00), dok Vojvodina dočekuje ekipu Mladosti (20.00). Prvi polufinalista je ekipe Crvene zvezde, koja je u utorak savladala Inđiju 2:1.
Zvezda je u utorak savladala Inđiju sa 2:1, a posle današnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mečeva biće poznati svi učesnici polufinala Kupa Srbije.

Branilac trofeja, ekipa Partizana, igra u Surdulici protiv Radnika. Crno-beli su prikazali solidnu partiju protiv Mladosti na prvom meču nastavljene sezone, pa je tim Sava Miloševića favorit u ovommeču.
Ipak, Radnik je uvek pružao jak otpor Partizanu, naročito kada se utakmice igraju u Surdulici, pa nema razloga da sumnjamo da nas očekuje interesentan susret.
Zanimljivo će biti i na Banovom brdu, gde ekipa Čukaričkoh igra protiv Radničkog iz Niša, dok se u Novom Sadu sastaju Vojvodina i Mladost.
U četvrtfinalu Kupa Srbije igra se samo jedna utakmica, dok su polufinalni mečevi na programu 10. juna.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Srbije: Poznati svi polufinalisti

Izvor: RTS, 03.Jun.2020

. Fudbaleri Vojvodine su uspeli da nadigraju Mladost posle penal serije i izbore se da budu četvrti polufinalista Kupa SRbije. Partizan u Surdulici savladao Radnik sa 2:1 u četvrtfinalu Kupa Srbije. Čukarički posle preokreta nadigrao Radnički iz Niša sa 3:2 (1:2). A Crvena zvezda je u prvom...

Nastavak na RTS...

Prekid u Surdulici zbog navijačkog transparenta

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020

Sudija Srđan Jovanović povukao ekipe sa terena..Prekid na Kup utakmici između Radnika i Partizana u Surdulici. Izazvao ga je transparent gostujućih navijača: “Lige gde c..i nisu prvi se poništavaju, dok se lažne titule sa navijačima proslavljaju“...Ista parola bila je na tribini i u subotnjem...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.