NASLEDNIK STIŽE IZ BARSE: Ajaks sprema zamenu za Dušana Tadića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASLEDNIK STIŽE IZ BARSE: Ajaks sprema zamenu za Dušana Tadića!

Sustižu ga godine.

Dušan Tadić je ušao u 32 godinu života, upravi Ajaksa je jasno da moraju da potraže zamenu u skorijoj budućnosti. Svesni su da ovaj nivo igara kod fantastičnog Srbina ne može trajati doveka. Izbor je pao na tinejdžera koji pod ugovorom sa Barselonom.

Radi se o igraču po imenu Pedri, ima samo 17 godina i od prošlog leta je zvanično član Barselone. Trenutno je u Las Palmasu, a Katalonci su ga platili 5 miliona evra i potpisali su dvogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor. Kopljanici vidi priliku da ga dovedu, ali na pozajmicu sa pravom otkupa.

#Ajax interested in loan move for incoming #FCBarcelona teen star Pedri https://t.co/CQzTdmq0x2

— footballespana (@footballespana_) March 25, 2020

Španac igra na poziciji ofanzivnog veznog, ima slične karakteristike kao naš Dušan Tadić, videćemo da li je on njegov naslednik u slavnom klubu iz Amsterdama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kepa precrtan, Lampard izabrao idealnog golmana?

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020, 17:44

Španca menja Italijan?..Menadžer Čelsija Frenk Lampard poručio je upravi da želi novog golmana i da je njegov pik - Đanluiđi Donaruma...Italijan neće ostati u Milanu, ne veruje u projekat na San Siru, a kako mu ugovor ističe 2021. godine, leto je poslednja šansa da klub zaradi od njegove prodaje...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.