Ajaks jača vezu sa Barsom, kupuje zamenu za Tadića?!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2020, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajaks jača vezu sa Barsom, kupuje zamenu za Tadića?!

Da li je on rešenje za dugoročni problem?

Dušan Tadić je ušao u 32. godinu života, pa je jasno da bi Ajaks mogao da potraži njegovu zamenu za budućnost.

To bi mogao da bude fudbaler koji je pod ugovorom sa Barselonom.

Radi se o igraču po imenu Pedri, ima samo 17 godina i od juna je zvanično član Barselone. Trenutno je u Las Palmasu, a Barsa ga je platila 5 miliona i dovela ga je na dvogodišnji ugovor.

Ajaks vidi priliku da ga dovede, ali na pozajmicu sa mogućnošću otkupa.

Igra na poziciji ofanzivnog veznog, ima slične karakteristike kao Dušan Tadić, videćemo da li je on njegov naslednik u Ajaksu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NASLEDNIK STIŽE IZ BARSE: Ajaks sprema zamenu za Dušana Tadića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020

Sustižu ga godine...Dušan Tadić je ušao u 32 godinu života, upravi Ajaksa je jasno da moraju da potraže zamenu u skorijoj budućnosti. Svesni su da ovaj nivo igara kod fantastičnog Srbina ne može trajati doveka. Izbor je pao na tinejdžera koji pod ugovorom sa Barselonom...Radi se o igraču...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.